Csiriptanya page: Csiriptanya

[DEV: POST TYPE: page]

CSIRIPTANYA

A Csiriptanya Könyvtárunk harmadik emeletén vár minden kicsit és nagyot!

csirip

 KÉPEK A CSIRIPTANYÁRÓL

Mit kínál neked a Csiriptanya?

Egy olyan hangulatos, izgalmas, já­tékokkal teli birodalmat, ahol iga­zán jól érezheted magad. Kipróbálhatod a polcokon található összes játékot.

jatek1

Ha meguntad azo­kat, akkor akár rajzolhatsz vagy szí­nezhetsz is.

csirip2

Ide a gyerekek és a szülők is örömmel jönnek!

A Csiriptanya olyan játszóház, amely igazo­dik a gyermekek életkori sajátossá­gaihoz, magas színvonalú, igényes kialakításával és játékaival kikap­csolódást kínál a hozzánk látogató kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

csirip5

 A Csiriptanya ki is bérelhető!

A terem alkalmas kézműves foglalkozások tartására, egyéb gyerekeknek szóló programokhoz (Zenebölcsi, Szita-Pita péntek, Babaangol, stb. bérelhető. Nyitvatartási időn túl (szombat 13 órától – hétfő 13 óráig) akár családi összejöveteleket szervezhetnek kicsiknek és nagyoknak, ahol könyvtári környezetben szórakozhatnak a gyerekek és szülők egyaránt. A bérléssel kapcsolatos bővebb információkat itt találsz:

TEREMBÉRLÉS

Mit kell tudnod, ha hozzánk érkezel?

A galéria részben kialakított Ját­szóházat bárki igénybe veheti, de az ingyenességet csak a könyvtári tagoknak tudjuk nyújtani. Ehhez egy személyi adatlap és szüleid engedélye szükséges. A beiratko­zásért 16 éves korig nem kell fizet­ned.

Ha azonban nem rendelkezel ér­vényes könyvtári tagsággal, akkor 200,- Ft-ot kell fizetned minden megkezdett óra után, melyet a Csiriptanyán töltesz.

Érkezhetsz hozzánk szülőkkel, testvérekkel, nagyapával, nagymamával, barátokkal, vagy ha már elmúltál 6 éves, akár egyedül is.

csirip4

Egyéni látogatás

Egyéni beiratkozott látogatóink a könyvtár nyitvatartási ideje alatt korlátlanul és díjmentesen vehe­tik igénybe a Játszóház nyújtotta lehetőségeket. A könyvtári tag­sággal nem rendelkezők számára ez díjköteles.

A gyermekek és szüleik közösen élvezhetik a szabad játék örömét és az együtt töltött időt. Rendsze­res időközönként programokat kínálunk, rendezvényeket szerve­zünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Csoportos látogatás

A Csiriptanya várja óvodai és napközis csoportok, valamint más gyermekkö­zösségek jelentkezését játékos kéz­műves foglalkozásaira. Ünnepekhez, jeles napokhoz kötődően tematikus programokat kínálunk. Csoportos lá­togatókat előzetes időpont-egyezte­tés után tudunk fogadni.

csirip6

Állandó programok

A Csiriptanya földszintjén, a kézműves kuckóban, hónaponként meghirdetett témákhoz kapcsolódó kreatív foglalkozásokat szervezünk (festés, arcfestés, rajzolás, gyurmázás). Csoportos foglalkozást csütörtökönként tartunk. Munkatársaink a sajátos nevelési igényű gyerekeket is szeretettel várják.

 

Nyitvatartás

Hétfő: 13:00–18:00

Kedd: 10:00–18:00

Szerda: 10:00–18.00

Csütörtök: 10:00–18:00

Péntek: 10:00–18:00

Szombat: 9:00–13.00

 

Díjaink:

Terembérlés_Csiriptanya

- Játszóház használata nem beiratkozott olvasóknak 1000 Ft/óra

- Kreatív foglalkozás beiratkozott olvasóknak 1000 Ft/alkalom

- Kreatív foglalkozás nem beiratkozott olvasóknak 1500 Ft/alkalom

- Ringató foglalkozás 1 500 Ft/alkalom

 

Várunk szeretettel!

csirip3

tel.: +36 42 / 598-888 / 180. mell.

A Csiriptanya facebook oldala:

icon_fb

csirip_foo

^ Tetejére