Ebből szerelem lesz – Készen állsz a váratlanra?

Angéla Ebből szerelem leszEgy hangulatos tengerparti kisváros, St. Carys és szeretnivaló lakói: fiatalok és idősebbek, akik életük szerelmére várnak, vagy éppen most igyekeznek meghódítani a régóta kiszemelt személy szívét.

Sophie, a csinos, fiatal profi fotós is itt próbálja túltenni magát a múltban vele történteken. Josh, a vonzó, becsületes zenei producer Los Angeles hamis fényeit maga mögött hagyva hazaköltözik a kisvárosba és a nagymamájával, Dottal együtt vezeti a Mariscombe Hotelt. A férfit első látásra elbűvöli Sophie, de a lány érthetetlen módon senkivel sem hajlandó randevúzni. Joshnak van türelme, ki akarja deríteni, hogy mi történhetett a lánnyal, miért zárkózik el még a szerelem lehetőségétől is.

Hamarosan St. Carys-be érkezik Tula, Sophie régi barátnője, megjelenik a nőcsábász hírében álló, jóképű Riley és annak nagynénje, a híres regényírónő. A kisvárosban él Josh nagyapja is, aki még mindig szereti a volt feleségét, Dotot.

Jill Mensell méltán az egyik leghíresebb angol írónő: az olvasók számára nemcsak a helyszínt varázsolja valódivá, hanem a gyakran meglepetésekkel szolgáló szereplőket is. A regény olvasása után szinte kedvünk lenne elmenni arra a csodás vidékre, és egy pár napot eltölteni a Mariscombe Hotelben. Léleksimogató romantikus történet.

Lőkös Angéla

Jill Mansell: Ebből szerelem lesz – Készen állsz a váratlanra? Bp. : Kulinária, 2015

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: