Óvodapedagógusaink látogatása a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban

2014. március. 26-án tartottuk harmadik munkaközösségi foglalkozásunkat, melynek helyszínéül a Móricz Zsigmond könyvtárat választottuk. Szerettük volna óvodapedagógusainkkal ezt a délelőttöt tartalmasan úgy eltölteni, hogy mentálisan és tudásban is gazdagodjunk.

ovonok 2

Köszönjük Vaczóné Antal Erikának, aki lehetővé tette számukra, hogy betekintsünk a kulisszák mögé is. Kellemes, nyugalmat árasztó klíma fogadott bennünket. A könyvtár részlegein Tóthné Szomolya Ágnes kalauzolta végig kis csapatunkat. Köszönjük Ágikának a szakmailag tartalmas, kedves idegenvezetést. Ismereteket szereztünk a biblioterápiáról, bepillanthattunk a feldolgozó osztály, a könyvkötészet, a médiatár és a Csirip-tanya munkájába. Megismerhettük a könyvtár színes programkínálatát, a mikrofilmek világát és a legfrissebb gyermekirodalmi alkotásokat.

Ez a délelőtt nagyon inspirálóan hatott ránk magánemberként és óvodapedagógusként is. Számtalan ötletünk született a következő tanévre vonatkozóan.

Még egyszer köszönet a könyvtár minden mosolygós és segítőkész dolgozójának az élményekben gazdag délelőttért! Továbbra is sok lelkes olvasót kívánunk!

Hrubóczkiné Krich Orsolya

   munkaközösség-vezető

Gyermekek Háza Déli Óvoda Virág Utcai Tagintézmény, II. sz. munkaközösség

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: