Csiriptanya page: Csiriptanya

[DEV: POST TYPE: page]

Mit kínál neked a Csiriptanya?

Egy olyan hangulatos, izgalmas, já­tékokkal teli birodalmat, ahol iga­zán jól érezheted magad. Kipróbálhatod a polcokon található összes játékot. Ha meguntad azo­kat, akkor akár rajzolhatsz vagy szí­nezhetsz is.

 

Ide a gyerekek és a szülők is örömmel jönnek!

A Csiriptanya olyan játszóház, amely igazo­dik a gyermekek életkori sajátossá­gaihoz, magas színvonalú, igényes kialakításával és játékaival kikap­csolódást kínál a hozzánk látogató kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Mit kell tudnod, ha hozzánk érkezel?

A galéria részben kialakított Ját­szóházat bárki igénybe veheti, de az ingyenességet csak a könyvtári tagoknak tudjuk nyújtani. Ehhez egy személyi adatlap és szüleid engedélye szükséges. A beiratko­zásért 16 éves korig nem kell fizet­ned.

Ha azonban nem rendelkezel ér­vényes könyvtári tagsággal, akkor 200,- Ft-ot kell fizetned minden megkezdett óra után, melyet a Csiriptanyán töltesz.

Érkezhetsz hozzánk szülőkkel, testvérekkel, nagyapával, nagymamával, barátokkal, vagy ha már elmúltál 6 éves, akár egyedül is.

 

Egyéni látogatás

Egyéni beiratkozott látogatóink a könyvtár nyitvatartási ideje alatt korlátlanul és díjmentesen vehe­tik igénybe a Játszóház nyújtotta lehetőségeket. A könyvtári tag­sággal nem rendelkezők számára ez díjköteles.

A gyermekek és szüleik közösen élvezhetik a szabad játék örömét és az együtt töltött időt. Rendsze­res időközönként programokat kínálunk, rendezvényeket szerve­zünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Csoportos látogatás

A Csiriptanya várja óvodai és napközis csoportok, valamint más gyermekkö­zösségek jelentkezését játékos kéz­műves foglalkozásaira. Ünnepekhez, jeles napokhoz kötődően tematikus programokat kínálunk. Csoportos lá­togatókat előzetes időpont-egyezte­tés után tudunk fogadni.

 

Állandó programok

A Csiriptanya földszintjén, a kézműves kuckóban, hónaponként meghirdetett témákhoz kapcsolódó kreatív foglalkozásokat szervezünk (festés, arcfestés, rajzolás, gyurmázás). Csoportos foglalkozást csütörtökönként tartunk. Munkatársaink a sajátos nevelési igényű gyerekeket is szeretettel várják.

 

Nyitvatartás

Hétfő: 13:00–10:00

Kedd: 10:00–18:00

Szerda: 10:00–18.00

Csütörtök: 10:00–18:00

Péntek: 10:00–18:00

Szombat: 9:00–13.00

 

Díjaink:

• játszóház használata könyvtári tagoknak ingyenes

• játszóház használata nem könyvtári tagoknak 200,- Ft / óra/ gyermek

• kreatív foglalkozás könyvtári tagoknak 200,- Ft / óra/ gyermek

• kreatív foglalkozás nem könyvtári tagoknak 300,- Ft / óra/ gyermek

• kreatív foglalkozás csoportoknak ingyenes

 

A Csiriptanya Könyvtárunk harmadik emeletén vár minden kicsit és nagyot!

 

tel.: +36 42 / 598-888 / 180. mell. , csiriptanya@mzsk.hu

^ Tetejére