SINGLE template: Holokauszt emlékhelyek a világban – kiállítás megnyitó

[DEV: POST TYPE: ai1ec_event]

Mikor:
2014.02.24.  16:30
Helyszín:
Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza
Szabadság tér 2
Magyarország
Költség:
A kiállítás mindenki előtt nyitott és ingyenes!
Kategóriák:
Holokauszt emlékhelyek a világban – kiállítás megnyitó  @ Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár | Nyíregyháza | Szabolcs-Szatmár-Bereg | Magyarország

Holokauszt emlékhelyek a világban – kiállítás megnyitó

Tisztelettel hívunk és várunk minden érdeklődőt  2014. február 24-én 16.30-ra a könyvtárunk 3. emeleti Társalgójába  a kiállítás megnyitójára.

A rendhagyó fotóalbumnál emlékezik Markovics Gyula, aki maga is megjárta a poklot. Megtiszteltetés számunkra, hogy vállalta a fájdalmas múlt felidézését, s hiteles történelmi képet fest majd a résztvevőknek emberek millióinak megpróbáltatásairól. A megnyitó után az Amerikai Nagykövetség Közkapcsolatok Szolgálatának vezetője, Karyn Posner-Mullen   köszönti a résztvevőket, s néhány apró ajándékot ad át a város közgyűjteményei részére. Zenével köszöntik a látogatókat: Suhanyecz Szilvia és  Takács Julianna, a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola zenetanárai.

A megnyitó után a kamarateremben folytatódik a visszaemlékezés. Aki a történelem e sokat vitatott eseményeit részleteiben  kívánja megismerni, maradjon velünk a beszélgetésre!

^ Tetejére