SINGLE template: A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság rajzpályázata

[DEV: POST TYPE: post]

Értéktár rajzpályázat_2022_2023_plakát(1)

A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság rajzpályázatot hirdet

Városalapító atyáink nyomában” címmel

  1. I.     A pályázat célja

A nyíregyházi értékek felkutatása és a Nyíregyházi Települési Értéktárba felvett nemzeti értékek népszerűsítése.A Bizottság azt szeretné, ha olyan rajzokat készítenének a pályázók, melyek a Nyíregyházán található nemzeti értékeinket ábrázolják.

  1. II.  Pályázati feltételek

A pályázaton kizárólag egyéni alkotók vehetnek részt.

Amennyiben a pályázó a pályázat benyújtásának időpontjában a 18. életévét még nem töltötte be, minden benyújtott dokumentumot, nyilatkozatot a törvényes képviselőnek is alá kell írnia, ellenkező esetben a pályázatot nem áll módunkban figyelembe venni.

Egy pályázó max. 2 db.2022-ben vagy 2023-ban készült, A/4-es méretű fekete-fehér vagy színes, hagyományos (nem digitális)technikával készült alkotással nevezhet.

A rajzokat elektronikusan is kérjük beküldeni az ertektar@nyiregyhaza.hue-mail címre.

Minden alkotáshátoldalára nyomtatott betűkkel fel kell írnia rajzcímét, és a készítő nevét.

Az eredményhirdetésre és a rajzok kiállítására 2023. évben kerül sor Nyíregyházán.

A szerző a rajz(ok) beadásával tudomásul veszi a pályázati feltételeket.A feltételek el nem fogadása automatikusan kizárja az alkotót a pályázatból.

  1. III.   Díjazás

A pályázat nyerteseit értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

  1. IV.   Az alkotások elbírálása

Az alkotásokat3 főből álló szakmai zsűri bírálja el. A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőséggel élni nem lehet.

A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

A Bíráló Bizottság nem értékeli és megsemmisíti azokat a rajzokat, amelyek tartalma rasszista, erőszakos, megkülönböztető vagy bármely személyre, csoportra vonatkozóan bántó.
A pályázó rendelkezik a pályázati kiíráshoz mellékelt nevezési lapon, hogy a pályázat kiírója kiállításon és online felületen stb. történő megjelenésre a rajzokat  szabadon felhasználhatja, valamint rendelkezik az adatok/személyes adatok kezeléséről a hozzájáruló nyilatkozatban.

A pályázó felelőssége, hogy a rajz nem sért szerzői, erkölcsi,és személyiségi jogokat.A pályázó kijelenti, hogy a rajzokat saját maga készítette.Ellenkező esetben a szervező nem vállal felelősséget az ebből eredő jogvitákban.

  1. V.      A pályázat beküldése

Pályázatot csak pontosan kitöltött nevezési lappal és hozzájáruló nyilatkozattal fogadunk el.

A nevezési lap, a hozzájáruló nyilatkozat és a rajzok beérkezésének (elektronikus és postai út) határideje: 2023. március 31.

A nevezés ingyenes!

A teljes pályázati anyagot (nevezési lap, hozzájáruló nyilatkozat és a rajz/rajzok)2023. március 31-ig postai úton és e-mailben kell eljuttatni az alábbi címre:

  • Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár –Tomasovszki Anita igazgató, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. a borítékra írják rá: Városalapító atyáink nyomában”  c. rajzpályázat
  • ertektar@nyiregyhaza.hu

VI. A pályázók értesítése

A pályázat kiírója minden pályázót értesít az eredményhirdetés helyéről és idejéről.

A pályázat kiírója a pályázati kiírást bármikor visszavonhatja, és a bíráló bizottság döntése alapján eredménytelennek nyilváníthatja.

További információkért kérjük, figyelje honlapunkat!

Értéktár rajzpályázat_2022_2023_plakát(1)

 

^ Tetejére