SINGLE template: Tájékoztató

[DEV: POST TYPE: post]

Online beiratkozás!_plakát

Tájékoztató az online beiratkozásról.

A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár lehetővé tette az online beiratkozást új beiratkozók részére. Kérjük, ne próbálja meglévő olvasójegyének érvényességét online meghosszabbítani!

A beiratkozáshoz töltse ki az oldal alján található űrlapot! A pirossal jelölt mezők kitöltése kötelező, a többi opcionális. Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg, mivel arra küldünk levelet, amely segítségével 24 órán belül érvényesíteni tudja a beiratkozást! Egy e-mail címmel csak egy személy regisztrálhat. Amennyiben nem találja a visszaigazoló e-mailt, nézze meg a spam mappáját is, vagy vegye fel a kapcsolatot a könyvtárral.

„A fiókkönyvtár kiválasztása” mezőbe azt a könyvtárat jelölje be, ahol az olvasójegyét személyesen kívánja átvenni.

A beiratkozás a könyvtár első látogatásakor válik véglegessé, ekkor kapja meg olvasójegyét. Adategyeztetéshez kérjük, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, valamint az esetleges kedvezmények igénybevételére jogosító iratait. A beiratkozás díját a könyvtári hálózat nyitását követően kell rendezni.

Az olvasójegy átvétele után a honlapunkról elérheti saját felületét (kis emberalak a jobb felső sarokban), amelybe a beiratkozáskor megadott jelszóval tud belépni. Itt megtekintheti a kikölcsönzött dokumentumait és azok adatait, meghosszabbíthatja a kölcsönzési határidőt és előjegyzésére is van lehetősége.

 

Online beiratkozás!_plakát

^ Tetejére