SINGLE template: “Mindent a gyógynövényekről” összefoglaló címen – Dr. Hajdu Zsanett 6. előadása – A szívre és az érrendszerre ható gyógynövények

[DEV: POST TYPE: post]

Hajdú Zanett 6
Kedves Könyvtárlátogató!

Dr. Hajdu Zsanett, gyógynövényszakértő biológus:
MINDENT A GYÓGYNÖVÉNYEKRŐL címmel nyolc héten át élő előadásban vár Mindenkit, keddenként 18 órától könyvtárunk Youtube csatornáján!

Az előadás a következő linken egyetlen kattintással elérhető:
https://bit.ly/MindentAgyógynövényekről6

A 6. rész témája:
Az előadásban egyrészt körbejárjuk azokat az enni- és innivalókat, amelyek fogyasztásával megőrizhetjük szívünk és érrendszerünk egészségét, másrészt pedig végigvesszük azokat a gyógynövényeket, amelyek segíthetnek, ha kibillent az egészségünk. A következő témákat érintjük: szívelégtelenség, érelmeszesedés, alacsony és magas vérnyomás, vénás elégtelenség, visszér, aranyér, idegi eredetű és funkcionális szívpanaszok stb. A tudományosan igazolt eredményeken túl beszélünk azokról a komoly hagyományokkal rendelkező egyszerű módszerekről, amelyek támogathatják szívünket a hétköznapokban.

Az előadás alatt írásban lehet kérdezni, a videó alatt megjelenő chat ablakban. Az előadások UTÓLAG NEM LESZNEK VISSZANÉZHETŐK, ezért bízunk benne, hogy ott tudnak lenni időben!

Több infó az előadóról:
https://www.tropusokajandekai.hu/
https://www.facebook.com/tropusokajandekai/

Ha részt szeretne venni az élő előadás sorozat további részein is, iratkozzon fel Youtube csatornánkra (https://bit.ly/MZSKyoutubeCsatorna), illetve regisztráljon a Könyvtár hírlevelére (mzskrendezveny@gmail.com), ahol minden héten kiküldjük a linkeket!

Kérjük, osszák meg ismerőseikkel is ezt a ritka lehetőséget!

 

Hajdú Zanett 6

 

^ Tetejére